Proeverijen

* Wijn avond 

U leert de basisprincipes van het maken van wijn, het gehele proces van druif tot wijn. We behandelen de 6 stappen van het wijnproeven én u proeft minimaal 3 witte en 3 rode wijnen. En dit alles voor slechts € 19,95 p.p. De avonden beginnen om 20:00 en duren iets meer dan 2 uur.

Vrijdag 16 augustus 2019 | 20:00

Vrijdag 4 oktober 2019 | 20:00

_______________________________________________________________________________

* Port! 

Alles weten over deze versterkte wijn uit het noorden van Portugal? Schrijf u dan in voor de portproeverij.

Hoe is port ontstaan en wat maakt deze wijn en herkomstregio zo uniek. Welke classificaties kent Port en hoe verhoudt zich dat tot de smaak. Na de theorie gaan we uiteraard proeven. We proeven 6 portwijnen. Kosten € 24,95 p.p.

Vrijdag 11 oktober 2019 | 20:00

_______________________________________________________________________________

* Sauvignon blanc VS Chardonnay

Laat je verrassen door deze leerzame wijnavond! Chardonnay en Sauvignon zijn misschien wel de twee bekendste witte druivenrassen ter wereld! Beide afkomstig uit Frankrijk en beide verantwoordelijk voor de grote witte klassiekers in de wijnwereld. Maar ook twee druivenrassen die heel erg van elkaar verschillen! Niet alleen de smaak, maar ook de druif zelf heeft hele andere eigenschappen. We gaan dieper in op de oorsprong van deze druivenrassen en proeven 6 verschillende wijnen. Daag je wijnvriend(in) uit voor deze avond en wie weet. Misschien heb jij binnenkort een nieuw favoriet druivenras. Kosten € 24,95 p.p.

Vrijdag 6 september 2019 | 20:00

_______________________________________________________________________________

Voor alle aanmeldingen kunt u een email sturen naar info@woerdenswijnhuis.nlBetaling kan op de avond zelf via pin of cash.