WIJNABONNEMENTEN

Woerdens Wijnabonnement | elk kwartaal 6 flessen wijn


Geniet elk kwartaal van 6 heerlijke wijnen met het Woerdens Wijnabonnement!

Met direct minimaal 10% korting op de winkelprijs en al vanaf € 32,95 per kwartaal!   


Het Woerdens Wijnhuis biedt de mogelijkheid om elk kwartaal verrast te worden door 6 heerlijke wijnen! De geselecteerde wijnen komen uit alle windstreken en zijn veelal gemaakt van kleinschalige wijnbouw.

Van elke wijn ontvang je 2 flessen zodat je niet direct misgrijpt.

De wijnen zijn voorzien van een uitgebreide omschrijving. In de omschrijving vind je onder andere leuke informatie over bijvoorbeeld het druivenras, de herkomst van de wijn en bij welk gerecht je de wijn goed kunt drinken.

Via een mailing ontvang je een permanente link waar je de wijnomschrijving kunt downloaden. Zo heb je altijd toegang tot deze leuke en leerzame wijninformatie. Daarnaast ontvang je elk kwartaal een mailing met exclusieve acties voor abonnementhouders!

Via deze mailing kun je tevens kiezen voor de mogelijkheid van gratis thuis bezorgen of ophalen in de winkel.

Het uitleveren en verzenden van de mailing vindt plaats op de volgende data: 1 maart | 1 juni | 1 september | 1 december | 

LET OP: Bij bestellingen tijdens lopend kwartaal ontvangt u wijnabonnement dat in die kwartaal valt. Wilt u instappen vanaf één van de uitleverdata, dit gelieve in de bestelling te verzoeken.

Het Woerdens Wijnabonnement (gratis verzending in gemeente Woerden of ophalen in de winkel)

Classic € 32,95 klik hier

Premium € 42,95 (ook mogelijk in alleen rood of wit)  klik hier

Prestige € 52,95 klik hier

Het wijnabonnement wordt standaard seizoensgebonden opgemaakt met verschillende soorten wijn. Mocht je echter voorkeur hebben voor 1 soort wijn. Dan is het mogelijk om te kiezen voor alleen witte wijn óf alleen rode wijn. LET OP | deze voorkeur graag kenbaar maken bij de bestelling én alleen mogelijk bij Premium abonnement.