Online Wijnproeverijen

Een online wijnproeverij gaat via Youtube of Zoom. Lekker vanuit je woonkamer mooie wijnen proeven. Vanaf tablet, telefoon of streamen naar de televisie. Je ontvangt proefflessen van 100 ml. Deze zijn voldoende voor 2 personen.

Via Woerdens Wijnhuis worden komende tijd o.a. de volgende proeverijen aangeboden.

Wijn informatie avond | 2 personen

Vrijdag 29 januari 20:00 | Maak kennis met het product wijn. We behandelen de basis van dit gegiste druivensap op een leuke een leerzame wijze. Welke druiven zijn er allemaal, waar staan die wijngaarden, wat is het verschil in de maaktechnieken en hoe verhouden al deze zaken zich dan tot de smaak? Leer daarnaast de kunst van het wijnproeven en proef samen met ons 6 verschillende wijnen.

De proeverij inclusief 6 flesjes wijn van 100ml voor 2 personen. Kosten:  € 29,95 | Bestellen? KLIK HIER

Wijnproeverij Italië | 2 personen

Vrijdag 26 februari 20:00 | We maken een mooie reis door het fantastische wijnland Italië. Van het noorden tot het zuiden, waar staan de wijngaarden, wat zijn de druivenrassen en hoe worden al die mooie wijnen gemaakt? We proeven in totaal 6 wijnen waarvan 5 rode wijnen en 1 witte. Met de klassieke namen als Barolo en Chianti.

De proeverij inclusief 6 flesjes wijn van 100ml voor 2 personen. Kosten:  € 39,95 | Bestellen? KLIK HIER

Wijn is rood en komt uit Frankrijk! | 2 personen

Vrijdag 5 maart 20:00 | Of je het nu eens bent met deze stelling of niet, we kunnen niet ontkennen dat er heerlijke rode wijnen worden gemaakt in Frankrijk. Deze avond reizen we van noord naar zuid en van oost naar west. Van lichtvoetig Pinot Noir tot zware Syrah. We duiken dieper in de druivenrassen en wijnregio’s. Welke wijnregio’s? De Bourgogne, Elzas, Bordeaux, Cahors, Rhône en de Languedoc.

De proeverij inclusief 6 flesjes wijn van 100ml voor 2 personen. Kosten:  € 39,95 | Bestellen? KLIK HIER

Masterclass Port | 2 personen

Vrijdag 19 maart 20:00 | Op deze avond leer je alles over deze prachtige verstrekte wijn uit het noorden van Portugal. Uit welke regio komt deze wijn, welke druivenrassen gebruiken ze en hoe lees je de etiketten. We duiken in de geschiedenis van dit prachtige sap en leren waarom er zoveel Britse namen op port etiketten staan. Natuurlijk proeven we ook 6 flesjes

De proeverij inclusief 6 flesjes port van 100ml voor 2 personen. Kosten:  € 39,95 | Bestellen? KLIK HIER

Wijnland Portugal | 2 personen

Vrijdag 26 maart 20:00 | Ga met ons mee op een fantastische en leerzame reis door het verrassende wijnland Portugal. Portugal kent een zeer grote diversiteit aan autochtone druivenrassen en heeft drie verschillende klimaatzones. Daarnaast combineren vele jonge wijnmakers oude tradities met nieuwe inzichten en innovatie. Deze avond proeven we 6 wijnen uit 6 wijnregio’s, waarvan 3 wit en 3 rood.

De proeverij inclusief 6 flesjes wijn van 100ml voor 2 personen. Kosten:  € 39,95 | Bestellen? KLIK HIER

 


 

Zelf een online proeverij organiseren?

Gezellig met een groep vrienden of familie een online wijnproeverij doen. Je kan kiezen voor proefpakketjes voor 2 personen, dan kan je met meerdere mensen op meerdere locaties tegelijk de proeverij bijwonen. Je kan dan via de live chat van Youtube of Zoom met elkaar communiceren. Een leuk en interactieve manier om op afstand toch gezellig iets samen te doen.

Het is uiteraard ook mogelijk om een proefpakket met hele flessen af te nemen. Dan kan je thuis of op een externe locatie met een groep een wijnproeverij bijwonen.

De online wijnproeverijen van Woerdens Wijnhuis

Binnenkort komen hier mogelijkheden om proefpakketten af te nemen voor online wijnproeverijen. We kiezen een thema qua land, druivenras en wijnsoort. De online proeverij vindt plaats via Youtube. Meestal met een wijnboer samen zodat je het pure verhaal van de wijn kunt horen en ervaren. Proefpakketten zijn voor 2 personen of hele flessen. Deze worden verzonden via de post of kunnen worden opgehaald in de winkel.

Meer info? Vul onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht