Online Wijnproeverijen

Een online wijnproeverij gaat via Youtube of Zoom. Lekker vanuit je woonkamer mooie wijnen proeven. Vanaf tablet, telefoon of streamen naar de televisie.

Via Woerdens Wijnhuis worden komende tijd o.a. de volgende proeverijen aangeboden.

Vrijdag 09 oktober – Proeverij Port, dit wil je niet missen. Een unieke kans op écht kennis te maken met port, meer info HIER

Zelf een online proeverij organiseren?

Gezellig met een groep vrienden of familie een online wijnproeverij doen. Je kan kiezen voor proefpakketjes voor 2 personen, dan kan je met meerdere mensen op meerdere locaties tegelijk de proeverij bijwonen. Je kan dan via de live chat van Youtube of Zoom met elkaar communiceren. Een leuk en interactieve manier om op afstand toch gezellig iets samen te doen.

Het is uiteraard ook mogelijk om een proefpakket met hele flessen af te nemen. Dan kan je thuis of op een externe locatie met een groep een wijnproeverij bijwonen.

De online wijnproeverijen van Woerdens Wijnhuis

Binnenkort komen hier mogelijkheden om proefpakketten af te nemen voor online wijnproeverijen. We kiezen een thema qua land, druivenras en wijnsoort. De online proeverij vindt plaats via Youtube. Meestal met een wijnboer samen zodat je het pure verhaal van de wijn kunt horen en ervaren. Proefpakketten zijn voor 2 personen of hele flessen. Deze worden verzonden via de post of kunnen worden opgehaald in de winkel.

Welke online proeverijen komen nog online:

  • De wijnen van Cave de Gan uit de Jurançon. Prachtige wijnen uit de Pyreneeën. Clémentine Bourreli van Cave de Gan legt samen met gastheer Remmer alles uit over deze interessante en lekkere wijnen.
  • Masterclass Chardonnay. Een hemelse wijnproeverij voor de liefhebbers van Chardonnay. Eerst een kleine reis door het leven van deze druif, waar komt Chardonnay vandaan en hoe is deze druif ontstaan. Daarna natuurlijk Chardonnay in de tegenwoordige tijd met als afsluiter natuurlijk een heerlijk stel Chardonnay wijnen om te proeven.

Meer info? Vul onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht