Online Wijnproeverijen

Een online wijnproeverij gaat via Youtube of Zoom. Lekker vanuit je woonkamer mooie wijnen proeven. Vanaf tablet, telefoon of streamen naar de televisie. Je ontvangt proefflessen van 100 ml. Deze zijn voldoende voor 2 personen.

Via Woerdens Wijnhuis worden komende tijd o.a. de volgende proeverijen aangeboden.

Wijnland Duitsland | 2 personen

Vrijdag 14 mei 20:00 | Duitsland…? Voor sommige alleen bekend van zoete witte wijn. Dat is zonde, want Duitsland is een fantastisch klassiek wijnland waar prachtige wijnen gemaakt worden. Oké, de wijnwetgevingen van afgelopen jaren hebben niet echt bijgedragen om de wijnen uit Duitsland te begrijpen. Daar gaan we bij deze proeverij korte metten mee maken! Natuurlijk wordt er ook geproefd! Zowel rood als wit. We proeven 4 witte wijnen en 2 rode wijnen.

De proeverij inclusief 6 flesjes van 100ml voor 2 personen. Kosten:  € 39,95 | Bestellen? KLIK HIER

De leuke WijnQuiz | 2 personen

Vrijdag 21 mei 20:00 | De andere PubQuiz. Een wijnavontuur waarbij we door middel van een leuke quiz meer leren over wijn, en niet alleen wijn, ook de geschiedenis, eventueel het privé leven van de wijnmaker en veel meer. Om deel te nemen hoef je absoluut geen kenner te zijn. De avond zit vol leuke weetjes en vragen gaan zeker niet altijd over wijn zelf. Het programma duurt ongeveer 2 uur en we proeven tussendoor 6 verschillende wijnen. Bij een quiz hoort ook een leuke prijs, dus wie weet win je nog wat leuks. 😉

De proeverij inclusief 6 flesjes wijn van 100ml voor 2 personen. Kosten:  € 39,95 | Bestellen? KLIK HIER

Wijnland Portugal deel II | 2 personen

Vrijdag 28 mei 20:00 | Op verzoek van vele, een deel II van het Wijnland Portugal! Je hoeft deel I niet gevolgd te hebben om aan deel II te nemen. Wederom een reis door het prachtige wijnland Portugal met natuurlijk andere wijnen en ook een aantal andere gebieden dan deel I. De verhouding is weer 3 witte wijnen en 3 rode wijnen.

De proeverij inclusief 6 flesjes wijn van 100ml voor 2 personen. Kosten:  € 39,95 | Bestellen? KLIK HIER

De leuke WijnQuiz deel II | 2 personen

Vrijdag 18 juni 20:00 | Andere vragen en andere wijnen dan de eerste editie. Een wijnavontuur waarbij we door middel van een leuke quiz meer leren over wijn, en niet alleen wijn, ook de geschiedenis, eventueel het privé leven van de wijnmaker en veel meer. Om deel te nemen hoef je absoluut geen kenner te zijn. De avond zit vol leuke weetjes en vragen gaan zeker niet altijd over wijn zelf. Het programma duurt ongeveer 2 uur en we proeven tussendoor 6 verschillende wijnen. En je kan natuurlijk wat lekkers winnen.

De proeverij inclusief 6 flesjes wijn van 100ml voor 2 personen. Kosten:  € 39,95 | Bestellen? KLIK HIER

 


 

Zelf een online proeverij organiseren?

Gezellig met een groep vrienden of familie een online wijnproeverij doen. Je kan kiezen voor proefpakketjes voor 2 personen, dan kan je met meerdere mensen op meerdere locaties tegelijk de proeverij bijwonen. Je kan dan via de live chat van Youtube of Zoom met elkaar communiceren. Een leuk en interactieve manier om op afstand toch gezellig iets samen te doen.

Het is uiteraard ook mogelijk om een proefpakket met hele flessen af te nemen. Dan kan je thuis of op een externe locatie met een groep een wijnproeverij bijwonen.

De online wijnproeverijen van Woerdens Wijnhuis

Binnenkort komen hier mogelijkheden om proefpakketten af te nemen voor online wijnproeverijen. We kiezen een thema qua land, druivenras en wijnsoort. De online proeverij vindt plaats via Youtube. Meestal met een wijnboer samen zodat je het pure verhaal van de wijn kunt horen en ervaren. Proefpakketten zijn voor 2 personen of hele flessen. Deze worden verzonden via de post of kunnen worden opgehaald in de winkel.

Meer info? Vul onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht