Proeverijen

* De bezem proeverij! *

Op vrijdag 26 augustus om 19:00 geven wij in de winkel de bezem-proeverij! We maken ons dan langzaam op voor het najaar en daarom moeten sommige wijnen plaats maken voor nieuwe. De spreekwoordelijke bezem gaat hierbij door het assortiment. Een uitstekend moment om de wijnvoorraad aan te vullen. De wijnen die je hierbij gratis kan proeven kan je direct meenemen met flinke kortingen tot wel 60%!

Uiteraard geldt hierbij -> op = op

Omdat onze winkel wellicht niet voldoende ruimte biedt voor alle proevers op deze avond werken we met een inschrijving. Om deze fantastische aanbiedingen niet te missen kun je via onderstaande link inschrijven.

UW GEGEVENS


* Wijn informatie én proef avond *

Leer op deze leuke én informatieve avond alle basisprincipes van wijn. Hoe wordt wijn eigenlijk gemaakt en hoeveel druivensoorten zijn er? Kom het allemaal te weten op deze leerzame avond. Daarnaast behandelen we natuurlijk de 6 stappen van het wijnproeven én worden er minimaal 6 wijnen geproefd. Bij elkaar een onderhoudende avond waarbij je echt meer komt te weten over dat mooie product; Wijn!

Kosten € 29,95 p.p. De avonden beginnen om 20:00 en duren iets meer dan 2 uur. Opgeven via wijn@woerdenswijnhuis.nl

  • vrijdag 29 juli 2022
  • vrijdag 23 september 2022
  • vrijdag 21 oktober 2022
  • vrijdag 18 november 2022

_____________________________________________________________________________

* Port! *

Alles weten over deze versterkte wijn uit het noorden van Portugal? Schrijf u dan in voor de portproeverij.

Hoe is port ontstaan en wat maakt deze wijn en herkomstregio zo uniek. Welke classificaties kent Port en hoe verhoudt zich dat tot de smaak. Na de theorie gaan we uiteraard proeven. We proeven 6 portwijnen. Kosten € 34,95 p.p.

  • vrijdag 9 september 2022

_______________________________________________________________________________

Voor alle aanmeldingen kunt u een email sturen naar wijn@woerdenswijnhuis.nlBetaling kan op de avond zelf via pin of cash. Een proeverij kan worden geannuleerd bij te weinig aanmeldingen. Wij zullen u hiervan op de hoogte brengen.

De proeverijen vinden plaats in onze winkel aan de Jan de Bakkerstraat 9 te Woerden.