Voorjaarsproeverij 2023

Datum: Zondag 4 juni 2023

Tijd: Van 13:00 tot 18:00 uur

Kosten: € 12,50 inclusief servicekosten.

Locatie: TechnoHUB Industrieweg 2b in Woerden

*we hebben ook een buitenruimte bij lekker weer. 😉

Tickets: klik hier of via onderstaande link

Op zondag 4 juni is het zover. De voorjaarsproeverij van Woerdens Wijnhuis. We trekken wederom een zeer ruime selectie aan wijnen open. Er zullen ook weer meerdere wijnboeren aanwezig zijn. Kom de nieuwe jaargangen proeven en geniet van alle mooie wijnverhalen.

We hebben een ruime selectie met wijnen uit voornamelijk Europa. Aanwezige producenten zijn o.a. Vignobles Chevalier uit de Bordeaux, Domaine de Rombeau uit Perpignan en Herdade dos Templários uit Portugal.

Nieuwe jaargang rosé!

Natuurlijk hebben we veel rosé om te proeven. Waar moeten we beginnen? Zuid Frankrijk met gebieden als de Languedoc, de Loire, de Provence en de Rhône (Luberon). Maar we hebben ook heerlijke rosé uit Portugal en Italië!

Nieuwe producenten

Deze voorjaarsproeverij zijn er weer veel nieuwe wijnen om te proeven. Een oude bekende is Fita Preta Vinhos. Dit wijnhuis, gelegen in een oud klooster in het zuiden van Portugal is enkele jaren geleden uitgeroepen tot beste wijnbedrijf van Portugal. Ook de wijnmaker is enkele jaren geleden uitgeroepen tot beste wijnmaker van dit land. Naast klassieke etiketten maken ze ook SEXY wine. Een eigentijdse wijn welke op ambachtelijke wijze is gemaakt. Kom deze wijn zeker proeven!

De Loire

Deze editie ook veel nieuwe wijnen van onze producenten uit de Loire. Met namen als Saumur, Vouvray maar ook Muscadet worden we getrakteerd op heerlijke en zuivere wijnen. Allemaal afkomstig van kleine wijnboeren uit deze prachtige vallei.

”De buurvrouw van de Provence”

Nieuw is ook het wijnhuis Château Constantin uit de Luberon. Biologische wijnen met heel veel karakter. Ze maken hier rood, wit en rosé gerijpt op RVS, hout en amforen.

Daarnaast zijn aanwezig:

Wijnzuil 

Uwkoffieleverancier.nl

Buro Fudge

Workshop Factory

Berretto Italiano

Tickets bestellen? Dat kan via onderstaand link

Untitled-1